By: aNNe Xura

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 22-Jul-2009 03:25 Email | Share | | Bookmark
GOOD BYE FP..........

[color= blue]Due to ayah hana request to stop active n closed this page, so ummi with all my heart obeyed ayah rules. so to those who always drop by our page, we would like to thanks a lot for all comments n opinion. We will miss our relationship. See you in our new page on http://nurialisha.blogspot.com[/color].


Thursday, 25-Jun-2009 02:20 Email | Share | | Bookmark
zaman2 muda

sajer je nak penuhkan fp ni dgn kenangan2 lama. Boleh gak buat ilang tension










Thursday, 18-Jun-2009 12:15 Email | Share | | Bookmark
Hang Around with tok abah n tok ma

pics ni actually masa kita orang balik kampung ummi. kat jengka. oleh kerana pemanasan global, hana x leh uduk dalam umah. darim pakai baju comei2, buka baju. tok ma kata sian kat Hana kalo kat kampung. so kami pakat2 lepak kat belakang umah. redup sikit.


Thursday, 18-Jun-2009 09:24 Email | Share | | Bookmark
Finally we connected

Our family currently dah ada Celcom broadband.Seronok rasanya dah sign up for celcom broadband ni.anything on your finger tip. Ayah pu selalu balik awal. coz berebut surfing internet dgn ummi.
Senang la ummi nak update fp after this. snap pics n more pics. then transfers file to lap top. then uploading to internet
,







Wednesday, 17-Jun-2009 23:39 Email | Share | | Bookmark
on Leave ~Hana Got Flu~

actually Hana was sick cause of Flu sice hari ahad lagi. last weekend on saturday we went to K.L. Ummi pegi hantar booking jahitt baju raya for us. tahun ni raya bertiga, so mesti la nak meriah sikit. hari malam ahad ayah dah start demam. sampai lelah. ayah lay down je kat tilam. sian lak ummi tengok ayah. Hana pun kene infection dgn ayah. so petang tu ummi forced ayah suruh pg klinik. ayah said nak pg panel dia.
as usual the doc will give to infant like Hana ubat demam only. infant under 6month not good to ubat batuk n selsema. actually doc said no ubat batuk n selsema to infants. i agreed with the doc.
isnin n selasa demam hana biasa2 jer. malam rabu tu demam hana dah achieved 39 degrees. ummi terus refer Hana Hospital Putrajaya.
hana continue demam untill today. so tok ma n tok abah hana were comes. dengar jer their grand dotter dia demam terus datang.







[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net